Prive TV

Prive TV

Kanali zyrtar i emisionit PRIVE në ALworld.

Producente dhe prezantuese: Liberta Spahiu

Gazetarë: Vlorijan Halili dhe Engjëll Hamiti

Montazherë: Kushtrim Ferizi

Kamera në terren: Mirand Karamani

Emisioni numër një i shoubizit në Kosovë e Shqipëri, çdo të premte nga ora 22:00 hap dyert për të sjell risitë nga estrada shqiptare.

video
ALworld