PetroXhori Official

PetroXhori Official

Kanali zyrtar i "PETRO XHORI". Ky kanal menaxhohet nga Folé Publishing. Kopjimi i videove apo këngëve prej këtij kanali është i paligjshëm dhe të gjithë ata që e bëjnë këtë pa leje do të ndjekën penalisht sipas ligjeve në fuqi. Te gjitha të drejtat e rezervuara PETRO XHORI \u0026 Folé Publishing 2019 © \u0026 ℗.

Official ALworld channel of PETRO XHORI. This channel is managed by Folé Publishing. Copying videos from this channel is unlawful and all those who do without permission are subject to be penalized by the law. All Rights Reserved PETRO XHORI \u0026 Folé Publishing 2019 © \u0026 ℗.
Connect with FOLE PUBLISHING:
[email protected]

video
ALworld