Roped with Olsi

Roped with Olsi

Roped with Olsi është një show që vjen për ju cdo të mërkurë. Mund ta ndiqni në ALworld dhe në faqen tonë të internetit, roped.al. Cdo të mërkurë ndjekësit mund të presin: komedi, satirë, intervista pikante, njerëz të famshëm, sketche, lojëra dhe video gazmore nga prapaskenat e xhirimeve.

Roped with Olsi is a premiere late night show airing every wednesday night at 21:00, streaming online on ALworld and our official website, roped.al. Every Wednesday you can expect: comedy, satire, spicy interview, famous people, skits, games and funny videos from backstage.

2020 © All Rights Reserved

video
ALworld