Në pritje të rezultatit, vijon numërimi në të gjithë Shqipërinë

25 Pri 2021
193 165 Shikime

#oranews #rtvora #edicioniilajmeve #lajme
Në të gjithë Shqipërinë vijon numërimi i votave. Në këto zgjedhje të drejtë vote patën 3.6 milionë qytetarë, prej tyre votuan vetëm 48 për qind.
Follow TV Ora dhe RTV Ora News
Subscribe To "Ora News" on ALworld Channel for NEWS HERE: bit.ly/2DDddtL
Subscribe To "Ora News" on ALworld Channel for TV Shows HERE bit.ly/2sPcqj3
For more content from click HERE www.oranews.tv
Like Ora News on Facebook HERE bit.ly/2RkUN4s
Follow Ora News on Instagram Here bit.ly/2HBuiID
Follow Ora News on Twitter bit.ly/2RhOaQp
Për më shumë na ndiqni në: www.oranews.tv

ALworld