Përjashtime, largime mes lotësh, hyrje të reja, miqësi të thyera- Përputhen Prime, 28 Shkurt 2021

28 Shk 2021
1 465 340 Shikime

Programi dating më i ndjekur në Shqipëri vjen të dielën mbrëma me ngjarje exclusive, të pathënat e javës , takimet, xhelozite, diskutimet, te ftuar, etj...Çdo të diel, nga data 3 janar, në ekranin e Top Channel.
Autore:Olsa Muhameti
Moderatore: Bora Zemani
Opinionist: Arjan Konomi
Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/
Subscribe to "Top Channel" on ALworld Channel for NEWS and TV
Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK
For more content from click HERE: www.top-channel.tv
Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs
Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U
Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH
#PerputhenPrime#TopChannel

Komente
 • Q

  berti llaniberti llani18 ditë më parë
 • Qeqeq qeqeq qeqeq qeqeqeq qeq

  berti llaniberti llani18 ditë më parë
 • Qeqeq qeqeq qeqeq qeqeqeqeq q

  berti llaniberti llani18 ditë më parë
 • v

  Nusrete NusreteNusrete Nusrete21 ditë më parë
 • Ishte shume e mire

  Elvir ZissiElvir Zissi23 ditë më parë
 • pse u largua Anna

  Elvir ZissiElvir Zissi23 ditë më parë
 • That song sista it suck

  TNTN25 ditë më parë
 • Tphuuuuuu bre fare e flliqt ishit kane.

  Emin KsEmin Ks27 ditë më parë
 • Bravo e drejta esht e drrejt 👏👏👏

  Mimoza ShabaniMimoza Shabani27 ditë më parë
 • fff

  all for life EXHall for life EXH28 ditë më parë
 • Hallelujah Ana shkoi, me shum qa Paracetamoli / Ana1 se spe di pse po qan 😄

  Lani ULani U29 ditë më parë
 • JA KENI PREGADIT ME DAL ANA PREJ PROGRAMIT SE ARSELA HYRI MENIHER KJO ESHT LOJ

  Seli SeliSeli SeliMuaj më parë
 • Te gjith ata apo ato qe jan gjeloze jan njerz te smur dhe ata apo ato te gjithai kan ber vet sto ghana dhe prandej jan gjeloz se mendojn se edhe tjerrt bejn hahaha

  adelinagilliadelinagilliMuaj më parë
 • De yj te porputhen

  Sonita TafaSonita TafaMuaj më parë
 • alworld.info/u/video/cqiP0a1_a5mkaL8

  Toxic GamingToxic GamingMuaj më parë
 • view kete jave ...

  bouytt guytbouytt guytMuaj më parë
 • 💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋

  Jonida BallaJonida BallaMuaj më parë
 • ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🇦🇱🇦🇱❤️🇦🇱❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  Jonida BallaJonida BallaMuaj më parë
  • Per kete Rinianin ma shum ka rendsi publiku se sa per Anen.

   bouytt guytbouytt guytMuaj më parë
 • 👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌

  Jonida BallaJonida BallaMuaj më parë
 • καλέ μεξρ ξεξτ μη ε ξυ ε μεξρ μεξρ μεξρ μη εξε κακή ε μρξγ ε μρξγ ε μρξγ ε μεξρ μ ε ξυ ε μεξρ μεξρ μεξρ μη δ ξυ δ βδηδ μη εξε μεξρ ξεξτ ξεξτ μρξγ ε μη ε ξυ ε μη δει Κέιτ λεκέ κδιρ ξευ μτκτ ξεξτ ρθρ μεξρ μεξρ ξρη μεξρ ήρθε ντητ ευ μη δ ξυ δ μεξρ ξςξε βδηδ μτκτ μτκτ μεξρ ξρη ξεξτ μεξρ μτκτ ρξρ γνρξφ βδηδ Κέιτ μεξρ μτκτ ξυ εξε μεξρ κδιρ μεξρ βδηδ μεη ξεξτ ξεξτ μεξρ βδηδ βδηδ βδηδ μεξρ νρ δ ξυ δ ξδ ξυ τη μεξρ μη δ ξυ τ ξυ εξε μη ε ξυ τ μη δθφ κτ εξε μη δθφ μαία βαβά βαβά βδηδ

  Jonida BallaJonida BallaMuaj më parë
 • 🎤🎤💋💋🎤🎤🙏🙏💐💐💐💐💐💐💐💐❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐

  Jonida BallaJonida BallaMuaj më parë
 • Ana ndenji 6 muaj aty, dhe s'e mësoi që s'e mësoi që thuhet "jemi njerëz", jo NJËRËZ 🙄

  soiung toiuesoiung toiueMuaj më parë
 • 👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠

  Jonida BallaJonida BallaMuaj më parë
 • ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  Jonida BallaJonida BallaMuaj më parë
 • 👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌

  Jonida BallaJonida BallaMuaj më parë
  • boooo sa i neveritshem ky Mevlani ..me u zi per kte far fytyre..ti sma do 1 do me majt 2 kunguj nensqtull.

   soiung toiuesoiung toiueMuaj më parë
 • καλέ μεξρ μεξρ μη ρξρ μη ρξρ ξεξτ ξεξτ μεξρ η ρθρ νρ ξυ τ μη δ ξυ δ μη ρξρ μη ευ ξυ τ μτκτ μη τ μη τ μη ευ κτ μτκτ μη τ κι τ μτκτ μη δθφ μη τ ξυ ε ήρθε μη ρξρ ξδ ξυ ε ξεξτ ξυ ρθρ μη δ ξυ δ μτκτ μεξρ μεξρ μεξρ μεξρ μεξρ βδηδ μεξρ μτκτ μ κ δ Τ μετ ξεξτ ε ήρθε ξρτ νρξ μετ μτκτ κρξτ ξυ ρθρ κδιρ ξεξτ ξεξτ μη Ρ ξυ μη τις του με ε ήρθε κδιρ η εξε μεξρ με ε μη δ ξυ δ κακή δ μ δ ξυ ε μη δ ξυ δ μτκτ μη δ ξυ τ μρξγ ε βδηδ μεξρ μεξρ βδηδ μ ξυ Εύα μη εξε μη δθφ μεξρ μεξρ μη δθφ μη ρξρ μωρό μη δθφ μεξρ μεξρ βδηδ κ ευ κτ λεκέ μ δ ξδ μεξρ μρξγ ε μ φη μη δ μεξρ μεξρ μεξρ μρξγ ε ξρη

  Jonida BallaJonida BallaMuaj më parë
 • Kleoniki oaht shum feministe

  Qazim BryliQazim BryliMuaj më parë
 • Shum gabim qe e keni qit vetem Erin jasht e jo ket Dorin. Ishte ma ferr me qit te dyt jasht ose as te njonin.

  Qazim BryliQazim BryliMuaj më parë
 • Femija pasqyra e prindit Une them mjere famijet qe i shohin kta dhoj karakurvedheku...

  fatjon imerajfatjon imerajMuaj më parë
 • Ana 1 ka lidhje jasht ajo ben mu. I ka thrn dashnori me dal jasht se ndryshe e qeth zero hahaha

  Abo SaidAbo SaidMuaj më parë
 • 33:03 Ana 1: "Ti thua bej si bej une, po mos bej si bej une" 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Hapu dhèèè ku ka shku kjo bote, te te jape opinion nje trupeshk!!!

  Una TinaUna TinaMuaj më parë
 • doktorresha ana ahahah kush u bo opioniste kaja nanen .

  alban pllanaalban pllanaMuaj më parë
 • Po ai Atdheu cpati ate reagim,gjoja kishte hallin e Mevlanit e te Ledianes,ne fillim ashtu u duk po me pas doli ne shesh qe e kishte hallin per vete,e nxitoi ta prishi lidhjen midis Mevlanit e Antoneles.Por mu duk qe ajo Lediana kishte dijeni sikur ishte nje marveshje midis tyre , e kishte pregatitur me Atdheun.Kujdes Mevlan mos bij preh e Ledianes,ben si e pafajshme eshte thengjill e mbuluar,se e njoftem mire cfar beri me ate Erin

  D KD KMuaj më parë
 • Per kete Rinianin ma shum ka rendsi publiku se sa per Anen.

  Kralb OzKralb OzMuaj më parë
 • I besoj Anes 100% ! Muj me thon shlire qe Ana ka qene vajza ma me vlera se tgjithat!

  Kralb OzKralb OzMuaj më parë
 • Se aqerul vfjki dhhlj to. sei chil gf deruk hkk jguk

  Moni MineMoni MineMuaj më parë
 • Dorin duket se e kan.shti ne.program.vetem.me.nje.qellim,dhe ai qellim.ishte qe.ta perjashtojn Erin,sepse Eri filloi ta prish trekendeshin e Bermudes Lediana ,Antonela ,Mevlan

  Drenita_elkajan DrenitaDrenita_elkajan DrenitaMuaj më parë
 • Hera e pare qe Marisi behet protagonist: ne daljen e tij. 😆 O plak ta kishe marre dhe nipin ta njihnim

  dueeh nyyudueeh nyyuMuaj më parë
 • Aa ka na një gjë tja bylli gojën ose ta heqin kte lendjanen se na hoqi trurin ...

  Nina MemajNina MemajMuaj më parë
 • boooo sa i neveritshem ky Mevlani ..me u zi per kte far fytyre..ti sma do 1 do me majt 2 kunguj nensqtull.

  Florida DervishiFlorida DervishiMuaj më parë
 • Hiqeni antonelen bagellen pace ✌️ and love ✌️

  Sole e bello AidiniSole e bello AidiniMuaj më parë
  • Rinianin e ka bler rusja se lshon me 😅😅😅🤦‍♀️

   dueeh nyyudueeh nyyuMuaj më parë
 • Arjani: Je vajz kembngulse. Mendja e Arjanit: Mushk!!!

  soniyu ziuysoniyu ziuyMuaj më parë
 • Do na mungosh shm

  Elsida VizaniElsida VizaniMuaj më parë
 • Ju

  hava ahmatihava ahmatiMuaj më parë
 • P

  hava ahmatihava ahmatiMuaj më parë
  • akoma do mendoje qe "i falet te jete i dhunshem sepse ka zemren e mire"

   soniyu ziuysoniyu ziuyMuaj më parë
 • 1 Prek wa

  hava ahmatihava ahmatiMuaj më parë
 • Plot twist: Dorin e ka fut olsa me nxjerr erin lmao

  sotuur aeeisotuur aeeiMuaj më parë
 • Ana te lutem kthevu 😣😣

  Kaltrina RamaKaltrina RamaMuaj më parë
 • Bora: Ana ka kerkuar nje perballje me Rinianin Elvisi: Thash se ishte me mu😂😂😂 1:18:44

  soniyu ziuysoniyu ziuyMuaj më parë
 • Kur hin marisi 25 vjet kur del 24 si esht e mundur

  Maqedonia e VeriutMaqedonia e VeriutMuaj më parë
  • NJE GJE ESHT ME SE E SIGURT.. MEVLANI NE FUND DOT MBETET PA ASNJEREN NGA DY VAJZAT.. PER KET FAKT VE BAST.. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😂🤮😂😂🤮😂🤮🤮😂

   sotuur aeeisotuur aeeiMuaj më parë
 • Duhet te ktheni erin ne perputhen sepse fajet i kishte Dori me batutat edhe nje shans ju lutem

  Amarda TripliniAmarda TripliniMuaj më parë
 • Here e pare qe nje vajze ndjen aty dhe nk di si ta shpreh nga presioni qe ka,dhe kjo eshte Ana 2 me von shum keq qe dhe kur dikush ka ndjenja nk i shpreh dot ato .

  Erika VarfiErika VarfiMuaj më parë
  • Jom lut ishalla VRAHNI po pasni nis hajr i koft 👌

   soniyu ziuysoniyu ziuyMuaj më parë
 • antonela je super mos bej operacione lufto per ate qe do je me e mira anen ne fillim e urreja por ajo dhe fjalet e asaj jan me llogjikë 😁

  Ligerta KajaLigerta KajaMuaj më parë
 • Fatjoni pret jash

  Toni SpahiaToni SpahiaMuaj më parë
 • Po beni shum gabim qe po e merreni Anen 1 si opinioniste, s'di as vet çfar thot ajo

  chding zuurechding zuureMuaj më parë
  • Prej t dieles jom ty e kqyr hala se kuptova pse jon perla Dori me Erin🤭

   sannio komisannio komiMuaj më parë
 • Rinianin e ka bler rusja se lshon me 😅😅😅🤦‍♀️

  Ana GeciAna GeciMuaj më parë
  • Ledjana 💕

   sannio komisannio komiMuaj më parë
 • Sesht Ana per Rinianin meriton me shume Ana .

  Ana GeciAna GeciMuaj më parë
 • Ámzm lZznñ

  Elsa BytyqyElsa BytyqyMuaj më parë
  • Kjo Sindi sa her qe flet nuk e di pse me jep nje besdisje

   chding zuurechding zuureMuaj më parë
 • "PERLESHEN" "LESH ISHTE " "LESH S'KISHTE " "LESH SHISTE"

  je iiije iiiMuaj më parë
 • akoma do mendoje qe "i falet te jete i dhunshem sepse ka zemren e mire"

  sannio komisannio komiMuaj më parë
 • Po ti mor arjan pose zure mevlani nuk te shkon ditenpo pse ti mor arjan di mesosjosh timorarjanna shkrive fare mor arjan kur te premesh kavajeshife her vetentende perpara kam rrespekt per kavajen me vjen keq por nuk je peratyti arjam ke nke ngateruar vendin e punes😂🤦‍♀️

  Drita ToskaDrita ToskaMuaj më parë
 • Po po ke te drejt antonela kaluajtur me mevlanin me vjen shm keq po luani nuk ja vlen mevlan jan fathco bravo ky opjonisti moj ti ana i rregullove ti punat etua dhe po jep mendimin tend, 🤦‍♀️

  Drita ToskaDrita ToskaMuaj më parë
  • Emisjon kalamajsh

   sannio komisannio komiMuaj më parë
 • OOOOOO ANTONELA.. PO A STE VJEN PAK TURP QE SI NJE FEMER E BUKUR SIC JE TI, TI SHKON NJE MASHKULLI SI MEVLANI PAS SI QENI PAS TE ZOTIT VET?? PO COJE NE FER MOJ ANTONELA KET MEVLANIN.. DHE TE GARANTOJ SE PAS TEJE EDHE ANTONELA DO TA BEN TE NJEJTEN GJE.. DIHET SIGURT SE MEVLANI NE FUND SIGURT DOT MBETET VET I PAPERPUTHUR.. KY ESHT EDHE QELLIMI I MEVLANIT.. FAMA QE TE BEHET KENGETAR NEPER DISKOTHEKAT SHQIPTARE NEPER EUROPE.. JU GARANTOJ TE DYJA VAJZAVE.. LEDIANES DHE ANTONELES SE MEVLANI ASNJEREN NGA JU TE DYAT SDOT ZGJEDH PER GRUA..

  Bes BauBes BauMuaj më parë
 • ANTONELA DHE LEDIANA 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 OK LEDIANA ESHT PSIKOPATE FEMER.. PO ANTONELA??.. SA MIRE E THA LEDIANA.. MEVLANIT I DUKET VETJA SI PRINC 😂😂😂😂😂😂😂. PO SHQIPERIA SKA MBRETERI DHE PRINCA.. KA MEVLANIN QE KA VETEM NJE QELLIM.. FAMEN TA SHFRYTZOJ PER MUZIKEN E TIJ QE SME PELQEN AS EDHE 0,1 %.. PO A PAK KENGETAR SHQIPTAR TE SHQUAR DHE ME FAME BOTRORE KEMI A?? TASH NA U SHTUA EDHE MEVLANI 😂😂😂😂😂.. ANTONELA ZEMER, TE KESHILLOJ TE HJEKISH DORE NGA MEVLANI SE TI SJE NIVELI I MEVLANIT.. OOOOO ANTONELA.. PO LEJE KET DJAL SE SMERITON AS EDHE 1 SEKONDE VEMENDJEN TENDE..

  Bes BauBes BauMuaj më parë
 • NJE GJE ESHT ME SE E SIGURT.. MEVLANI NE FUND DOT MBETET PA ASNJEREN NGA DY VAJZAT.. PER KET FAKT VE BAST.. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😂🤮😂😂🤮😂🤮🤮😂

  Bes BauBes BauMuaj më parë
 • 2 anat 🤮🤧

  nikoleta pjetrinikoleta pjetriMuaj më parë
 • Jom lut ishalla VRAHNI po pasni nis hajr i koft 👌

  Ronaldinho GauchoRonaldinho GauchoMuaj më parë
 • Hahahahahahha ikni ne kazan plera gith

  Iron ErinIron ErinMuaj më parë
 • Ky emision po loz me zjarrin . Tema

  L.kL.kMuaj më parë
 • Ledjana 💕

  Rozeta HoxhajRozeta HoxhajMuaj më parë
 • Prej t dieles jom ty e kqyr hala se kuptova pse jon perla Dori me Erin🤭

  G DG DMuaj më parë
 • O YLL HIQU TINA. MENDO TI JE ERE KY 8 VITEME RUSKE QKA TDUHET KY

  Seli SeliSeli SeliMuaj më parë
 • Kjo Sindi sa her qe flet nuk e di pse me jep nje besdisje

  bssni touirbssni touirMuaj më parë
 • ksjd hdjd k er if ❤️

  Jonida BallaJonida BallaMuaj më parë
 • Mfngjg mbmgjf nghthg mfngjg mhhkgj mbmgjf nghthg mfngjg. Gang mgmt nghg nghg nghg nghg nghg nghg nghthg. Hmgj jgjfJfjg mbmgjf ngjgh nghthg nghthg nghg nghg nghg nghthg ngjgh ngjgh ngjgh nghg

  Bala LazimeBala LazimeMuaj më parë
 • Po ky hyri 25 vjec e Doli 24 vjec🤔!.

  Ina ShapaIna ShapaMuaj më parë
  • Ky sesht nje emisjon perputhen por drogmenet perleshen

   bssni touirbssni touirMuaj më parë
 • Ato jan yje por mervani nuk ben

  Ladi HoxhaLadi HoxhaMuaj më parë
 • Emisjon kalamajsh

  Besmir KoboçiBesmir KoboçiMuaj më parë
 • Erdhi dhe nusja e trete e Mevlanit Aristela.

  yaliso gioouyyaliso gioouyMuaj më parë
 • 1:17:31 Momenti me i bukur i emisionit

  Mirel KRAJAMirel KRAJAMuaj më parë
 • Pse eri a jo gjali I ri tdal nga porputhje eri ne tëkthët

  Enisa AliiEnisa AliiMuaj më parë
 • kjo eshte e pa drejt per dorin shume e pa drejt ,kur ai tjetri kishte edhe tjra probleme.

  derotif nomtrahderotif nomtrahMuaj më parë
  • Ana 1 Qan se e di qe do shkoj te Fationi Ana2 pas largimit 😂😂😂

   yaliso gioouyyaliso gioouyMuaj më parë
 • Ana nuk duhej te ikje ti ishe dhe je me e mira me e drejtperdrejta. Riniani na zhgenjeu.

  Landa NokaLanda NokaMuaj më parë
 • Nderkohë Julit si nevojiten paratë , por ai mban Givenchy !?

  Bato DardanianBato DardanianMuaj më parë
 • Se kuptoj kur vajzat jan aty jan qe te shprenj ndjenat e tyre ndaj djemve kurse ledjana thot thuje ti I pari mevlan. Ana se gjen dot veten sa edhe kur ishte per tu lotuar lotoj ana tjeter per te hajde hajde arjan je fiks👌

  Gch VbGch VbMuaj më parë
 • Kjo Paracetamoli esh ber pjes kryesore e perputhen perderisa i thyen rregullat e programit aj shpifet me kto dredhijst e Olses

  Gèzime NurediniGèzime NurediniMuaj më parë
 • Bora ME BEN TE VJELL

  Bledielisa2 TaipiBledielisa2 TaipiMuaj më parë
 • Ana 1 qan edhe ne seks mos uqetsoni

  Riad ZeqiriRiad ZeqiriMuaj më parë
 • Arjan dhe bora si mund te pranoni djem dhe vajza nen moshen 25 vjec 'sesht aspak normale me duken shum te pa pjekur per emisjonin me titull perputheje

  Αλμπι κοτσι FILE TEMAΑλμπι κοτσι FILE TEMAMuaj më parë
 • Ky sesht nje emisjon perputhen por drogmenet perleshen

  Αλμπι κοτσι FILE TEMAΑλμπι κοτσι FILE TEMAMuaj më parë
 • kot fare

  BOss TVBOss TVMuaj më parë
 • Dashnor Diko Junior 🥴😅

  Sab UkSab UkMuaj më parë
 • Shume gabim largimi i dorit. Te gjithve ju keni dhen mundesi te dyta edhe atij jo

  New XmaxNew XmaxMuaj më parë
 • Mazllemi ishte ne bregore donte dhe nuse dhe dashnore😂😂😂te for Arjan Cani

  Lusi LusiLusi LusiMuaj më parë
 • mevlanin duan ta martojn me zor duan tja ngecin dopjo 6 ne dor 🤣🤣🤣

  Leo KorcaLeo KorcaMuaj më parë
 • Ana 1 Qan se e di qe do shkoj te Fationi Ana2 pas largimit 😂😂😂

  Lo veLo veMuaj më parë
 • Po ana 1 cne ne prapasken 🤔po mendoj ndoshta u jep paracitamola personave qe nuk jan mir Like kush mendon si un

  Silva MehmetajSilva MehmetajMuaj më parë
 • E keni ba katastroffff Me kto konkirrente palidhje Shpresoj se me te bukura do jene plakat te perpudhe mbi 40

  AltinaAltinaMuaj më parë
 • Hahah bora Pastaj vjen nje torte me perputhen ❤😄😄

  AltinaAltinaMuaj më parë
 • Ana 1 ana 2 ju dia shummm jeni me te miratt 💟❤❤💟

  AltinaAltinaMuaj më parë
ALworld